RuudvanElteren Schilderwerken
Heemsteedseweg Houten

INTERIEURADVIES

 

Een goed interieuradvies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals persoonlijke smaak, budget, functionaliteit en de specifieke ruimte waarvoor het advies wordt gegeven.Wat is het doel van de ruimte? Welke stijl en sfeer wil de klant creëren? Het zorgt voor een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek. Het is belangrijk om rekening te houden met de praktische behoeften van de ruimte, zoals voldoende opbergruimte, comfortabele meubels en een goede indeling. Tegelijkertijd moet het interieur ook esthetisch aantrekkelijk zijn en passen bij de persoonlijke stijl van de klant. Kleur en verlichting spelen een belangrijke rol in een interieur. Het gebruik van de juiste kleuren kan de sfeer en uitstraling van een ruimte beïnvloeden. Verlichting kan zorgen voor de juiste ambiance en accenten leggen op bepaalde elementen.

Een goede indeling en flow van de ruimte zijn belangrijk voor een functioneel en harmonieus interieur. Looproutes, de plaatsing van meubels en de functionaliteit van de verschillende zones in de ruimte is belangrijk. Zorgt ervoor dat de ruimte logisch en efficiënt wordt gebruikt.

 

PROJECT MAASPOLDER

De wens van de opdrachtgever was meer kleur te brengen en advies over het vernieuwen van de meubels.
Muren en plafond geschilderd in Little Green Fescue 231
Binnen deuren en kozijnen geschilderd in Little Green Lead 117
Gevel kozijnen en deuren geschilderd in RAL 7021
Achterwand Woodupp wandpanelen in Walnoot 240
Bank Goossens Maxima 3,5 zits stof
Eetkamerstoel Zuiver OMG
Eettafel - Goossens Floyd 220 x 100 cm
Vloerkleed - Volero Wonder Groen
 

PROJECT HAVERSTRAAT

Nieuwe indeling voor de 1ste verdieping. Opzet was binnen de beperkte ruimte plaats te maken voor badkamer, werkruimte en kledingkasten.


 

PROJECT BIJLHOUWER

Nieuwe indeling badkamer met ruimte voor bad, douche en ruime wastafel


PROJECT TOLSTEEGSINGEL

Gedateerde achtergevel vervangen door een glazen pui over 2 verdiepingen. Daarnaast was de opdracht verbinding te maken tussen de begane grond en 1ste verdieping dmv het creëren van een vide.