Giro di Kika 2022

Op 24 juni 2022 ga ik de Giro di Kika fietsen in Italië.

Op die dag zal ik de Stelvio van 2 kanten gaan beklimmen. De Passo dello Stelvio is een op 2758 meter hoogte gelegen bergpas in de Italiaanse Alpen. De bergpas is vooral bekend vanwege wieleretappes in de Ronde van Italië. De Stelvio is een van de hoogste verharde bergpassen in de Alpen.

Een mooie uitdaging met een heel goed doel: geld inzamelen voor KiKa. Hiermee dragen de deelnemers en sponsors bij aan het doel van KiKa: > 95 procent genezing van kinderen met kanker. Ik doe mee aan Giro di KiKa omdat het belangrijk is (veel) geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker bij kinderen. Hier wil ik mijn steentje ook aan bijdragen. Als vader wens ik ieder kind de gezondheid die nodig is om zijn/haar dromen te kunnen verwezenlijken.

Kika staat voor kinderen kankervrij en heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Steun jij KIKA ook? Doneer dan via deze site!

https://www.girodikika.nl/ruud-van-elteren-body-business-cycling-team