De nieuwste kleuren van het jaar 2023

Flexa kleur van 2023

De warme en opbeurende Flexa Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder, zorgt dat we ons verbonden voelen met de natuur en helpt ons om ons prettiger te voelen in onze huizen. Ontdek hoe we de Kleur van het Jaar kiezen en hoe je deze combineert met trendy tinten om elke kamer te transformeren…

 

 

Histor kleur van 2023
Vining Ivy is groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en gekozen door Histor als de kleur van 2023. Deze serene tint is een trendy toevoeging aan de bestaande paletten of een elegant kleuraccent voor een meer traditionele vibe. Vining Ivy mengt krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur. Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert. Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.
Karwei kleur van 2023

Nordic Green is de frisse groengrijs tint is een prachtige natuurtint, en doet je denken aan de zee en het bos. De kleur van het jaar zie je veel in Scandinavië, waar de grijsgroen tint terugkomt in zowel de natuur als in de houten huizen. Droom weg bij deze mooie trendkleur en voel de koele bries van de zee en zie de grijsgroene beplanting langs de kust.

 

 

      

Farrow and Ball kleuren van 2023

Verfmerk Farrow & Ball kiest niet één kleur van het jaar, maar licht vier trending kleuren uit. Van terra tot hazy blauw: de vier kleuren samen geven een positieve een vrolijke look, maar zijn ook goed los van elkaar te stylen.

  • De kleur Faded Terracotta is een verweerde versie van de populaire terra kleur. Hij is mooi te combineren met andere aardse tinten voor een natuurlijk interieur, wat centraal staat in de overige Kleuren van het Jaar 2023.
  • Citrona geeft je interieur een frisse boost. De zachte tint is namelijk gebaseerd op citroenbomen. Van deze krachtige, felle kleur word je meteen vrolijk.
  • Tar is een tint die dicht in de buurt van zwart komt, maar dan net iets lichter. De kleur staat prachtig in een klassiek of vintage interieur. Combineer Tar met warme tinten voor een zachter geheel of ga juist voor dramatisch door hem te combineren met meer donkere tonen.
  • De vierde, maar zeker niet de minste trendkleur van Farrow & Ball is Hazy: een blauw-grijze kleur, gebaseerd op het frisse gevoel van vroege ochtenden aan de kust. Die omschrijving zegt genoeg toch? Hebben!